Як купити білети на поїзд через Інтернет?


Як купити білети на поїзд через Інтернет? Вихід з такої ситуації досить прости і доступний, а саме заздалегідь замовити жд квитки. У поколінні новітніх технологій, через Інтернет можна купити білети на поїзд.

Розповсюджують квитки на поїзди, лише офіційні представники. Ви можете зайти на сайт і там обрати необхідний вам напрямок. Після цього слід оформити і оплатити замовлення квитка. Оплату можна провести на сайті в реальному часі через банківську картку. Після замовлення на вказану вами електронну скриньку прийде повідомлення про успішну покупку. Також в цьому ж листі буде находитись інформація щодо самого квитка, а саме код ідентифікації придбаного вами залізничного квитка. Після того, як ви придбали квиток, ви можете його забрати у вокзальній касі, при цьому вам не прийдеться відстоювати чергу, тому що ви маєте право без черги забрати квиток. Пред’явіть документ що засвідчує вашу особу і ви можете забрати квиток. Якщо у вас відсутній такий документ, тоді касир має право не видавати квиток. Роздруківка чи копія квитка не є офіційним документом і вас можуть не пропустити на поїзд.

Нова система продажу квитків була створена доволі недавно, а саме в травні 2012 року. Сервіс розташований на головному сайті компанії з доменним іменем booking.uz.gov.ua. В сервісі є можливість працювати на українській, російській і англійській мові. Після замовлення як уже було сказано слід забрати паперову версію квитка.

В деяких випадках система працює некоректно і у подорожуючих можуть виникнути проблеми з покупкою білетів на денні експреси, до того ж англійська версія має деякі некоректні надписи. Користувачі можуть скористатись системою для придбання квитків на поїзд, що досі працює по Інтернет адресі http://www.plategka.com.

Система купівлі білетів через Інтернет не набула особливої популярності. Можливо це пов’язано з тим, що залізницею користуються люди, що недовіряють такому способу купівлі, до того ж on-line оплата через банківську картку також не викликає особливої довіри в громадян. Користуватись чи ні – це особистий вибір кожної конкретної особи, але варто знати про таку можливість, і у випадку гострої необхідності скористатись нею.

скачать dle 10.1русский торрент трекер



Новость прочитали 2954 раз(a).


Метки текущей записи:

Читайте так же ранее опубликованный новости на эту тему:

Здесь вы можете оставить свой отзыв к новости

Посмотреть последние комментарии    

Архив

Ресурсы

Читать нас

Связаться с нами

Действия